dimarts, 15 de març del 2011

American history X

L'última pel·lícula que hem vist juntes ha sigut American history X i l'hem vist aquesta setmana blanca.


Narra la història de dos germans d' ideologia nazi. Danny, el germà petit va a l'institut i comença a seguir el passos del seu germà Derek, el qual està tancat a la presó per assassinar a un home de color per questions de racisme.
El director de l'institut cita a en Danny al seu despatx perquè ha fet un treball sobre Adolf Hitler on l'exposa com un heroi. Això preocupa al director perquè sap que en el fons és un bon noi com el seu germà i no vol que acabi com ell. Per evitar-ho li fa fer un treball sobre com ha influit l'empresonament del seu germà sobre ell i el seu comportament nazi. A partir d'aquí la història transcurreix en un sol día, el día en que deixen lliure al seu germà.
Danniel es sent molt orgullós de seguir per el mateix camí que en Derek, però aquest últim ha canviat la seva manera de pensar després de tres anys de presó. Danniel nota el seu canvi de parer i no ho enten, fins que aquella mateixa nit en una festa de benvinguda a en Derek, juntament amb tots els amics nazis d'aquest, decideix explicar el seu nou punt de vista i és rebutjat i hi ha uns enfrontaments. És aleshores quan Derek explica al seu germà la seva experiència a la presó i què és el que li ha fet canviar.

Durant el film es produeixen flaixbacks que ens expliquen quin es l'origen d'aquest pensament nazi en els germans Vinnyard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada